mijmeren.

Je bent in gedachten verzonken;
Je denkt terug aan vroeger;
Je haalt herinneringen op…
Het leven is een aaneenschakeling van momenten die je hebben gevormd tot wie jij bent.
mijmer legt deze bijzondere momenten voor je vast.

Sarah werkte 23 jaar als verpleegster. Doorheen die jaren was ze getuige van zowel het begin als het einde van het leven. Ze was toeschouwer van de meest intense momenten in iemands leven. In palliatieve situaties was ze vaak een steun voor de mensen en hun dierbaren. Ze keek toe hoe families herinneringen deelden.
Weet je nog toen…

Hieruit groeide het gevoel dat ze mensen wilde helpen herinneren; wilde helpen mijmeren. Ze verdiepte zich in haar passie fotografie om mensen tastbare herinneringen te kunnen aanbieden. Met haar foto’s zorgt Sarah opnieuw voor mensen. Haar lens onthoudt wat wij in de loop der jaren dreigen te vergeten.

Sarah specialiseerde zich voornamelijk in de twee grootste pijlers van een mensenleven. Ze legt zowel het begin van het leven als het afscheid op het einde vast. Maar ook de belangrijke momenten tussenin worden niet vergeten. Elk moment, hoe klein of hoe groot ook, verdient een mooie herinnering.

mijmer, dat zijn momenten uit het leven gegrepen. Alle foto’s worden in natuurlijk licht genomen, op een locatie die een speciale betekenis heeft voor jou en je dierbaren. Zo worden foto’s een bron van steun en wordt elk moment er een om te koesteren.

mijmer
Sarah Stiers